Καλωσορίσατε στον “Αερόλιθο” 

Η Μήλος είναι το νησί της απλότητας και της απέραντης φυσικής ομορφιάς. Τα ηφαιστιογενή χρώματα δένουν αρμονικά με τον γαλάζιο ουρανό των Κυκλάδων, προσφέροντας στον επισκέπτη την ισορροπία που χρειάζεται, όταν θέλει πραγματικά να ξεκουραστεί και να περάσει ευχάριστα.

Μέσα σ’ αυτό το νησιωτικό περίγυρο βρίσκεται και ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου, ο κόλπος του Αδάμαντα, με το ομώνυμο χωριό να δεσπόζει στο βόρειο τμήμα του. Πολύ κοντά στο λιμάνι αυτό, βρίσκεται και ο Αερόλιθος με τα διαμερίσματά του, φιλόξενα και αρμονικά δεμένα με το περιβάλλον, με τον πέτρινο φράχτη, το ξύλο και το λευκό χρώμα να αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του.

Ο «Αερόλιθος» αποτελείται από: δύο τετράκλινα, δύο τρίκλινα και δύο δίκλινα διαμερίσματα το καθένα επιπλωμένο με ξεχωριστή αισθητική άποψη και διακόσμηση. Με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και το πλεονέκτημα του να είσαι κοντά στο λιμάνι, χωρίς να σ’ ενοχλεί ο θόρυβός του, να μη χρησιμοποιείς ιδιωτικό μέσο μεταφοράς στον Αδάμαντα και να απολαμβάνεις τη διαμονή σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν: ψυγείο, air condition, ΤV, dvd player,Internet, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι για μαλλιά, μεγεθυντικό καθρέπτη, κρεβάτια με ανατομικό στρώμα και υπόστρωμα, εξώπορτες ασφαλείας με ανοιγόμενο πορτάκι στο επάνω μέρος και παράθυρα (με σίτες) που ανοίγουν με όλους τους τρόπους. Τα δύο δυάρια και μία από τις γκαρσονιέρες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με τις αντίστοιχες τραπεζαρίες τους. Εκτός των προαναφερθέντων υπάρχει διαθέσιμος κατάλογος λογοτεχνικών βιβλίων, τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή σας.